Moet Ashley uit Big Brother binnenkort onder het mes?

Ashley toch!!

Foto: Play4

Ashley uit Big Brother heeft een baaldag achter de rug. Oei, die uitdrukking is in het kader van dit bericht misschien niet al te best gekozen. Sorry daarvoor, Ashley.

“Ik ben op dit moment op de parkeerplaats om te gaan sporten”, vertelde zij dinsdag op Instagram. “Ik heb ook wel eens mijn dagen dat ik niet zoveel zin heb en toevallig is dat vandaag. Ik ben heel erg moe omdat ik echt volop in mijn cyclus zit, ik heb daar altijd heel erg veel last van”, laat Ashley weten.

“Vanochtend ben ik ook nog bij de huisarts geweest om even het één en het ander te bespreken met betrekking tot mijn rug. En waarschijnlijk krijg ik toch een nieuwe MRI scan in verband met mijn verleden met een hernia”, ging Ashley verder.

Even later ging ze toch maar aan het sporten. “Ik laat me niet kisten”, besluit zij.

That’s the spirit, Ashley. Over die cyclus gesproken, daar werd op Instagram trouwens eens goed om gelachen en nog wel door haar goede vrienden Randy en Glenn. Het leek er tijdens Big Brother op dat de cyclus van Ashley soms wel drie weken in plaats van een goede week duurde. Maar het zal je maar overkomen. Sterkte, Ashley.



6