Ex-vriendin Glenn uit Big Brother: “Laat me dit verwerken”

“Het is naar zijne bol gestegen”

Foto: Play4

Zaterdag raakte bekend dat Glenn uit Big Brother en de moeder van zijn dochter uit elkaar zijn. Nieuws dat niet bij iedereen als een bom insloeg. Heel wat mensen hadden dit nieuws zien aankomen.

Bij Rebecca ligt dat anders. “Met heel veel spijt in mijn hart is de relatie met Glenn over…. er is zoveel gebeurd in de afgelopen 6 maanden”, lezen we op Instagram.

“Er is dan toch de beslissing gekomen om na 10 jaar ermee te stoppen. Twee weken geleden waren we nog over trouwen bezig en nu is het om zijn einde….. dus aangezien ik het heel moeilijk heb met deze nieuwe situatie, zou ik wel efkes vragen aan iedereen om me deze in alle rust te laten verwerken”, schrijft Rebecca.

Opvallend: Glenn deelde het nieuws via Instagram Stories, wellicht uit schrik voor de negatieve reacties op zijn post. Rebecca besloot het als een gewoon bericht in haar feed te plaatsen. De reacties aan het adres van Glenn zijn niet mals.

“En natuurlijk weer allemaal door een ander wijf… kunnen die wijven niet gewoon afblijven van mannen in een relatie?”, vraagt Amber zich af.

“Dat is door zijn deelname aan diene bb.. tis naar zijne bol gestegen 😬 alleen maar aandacht nu voor TikTok of insta’live te gaan triestig om een relatie van 10j te verbreken voor dit allemaal .. veel moed toegewenst ❤️”, lezen we verder.

Ook Patricia reageert: “Het verbaast mij niks eigenlijk. Meedoen aan BB neemt risico’s met zich mee. Andere vrienden, die je beide op een andere manier kent. Je groeit uit elkaar denk ik. Wel heel erg jammer 🫶🏽”

De laatste reactie die wij delen is die van Ikram. “De man heeft geld en fame gezien en verlaat zijn vertrouwde nest. Zo zie je maar hoe hard een mens kan veranderen hĂŠ! Heel veel sterkte, dit verdien je niet. ❤️”



6