Gordon: “Die tijd is voorbij!”

Dat zal niet gebeuren

Foto: VTM

De strijd om de kijkcijfers kan weer beginnen. Zowel Gordon als Gerard Joling krijgen binnenkort een eigen realityreeks en heel wat mensen zijn erg benieuwd van de twee nu het meeste kijkcijfers zal scoren.

Zelf is Gordon niet bezig met de kijkcijfers en maakt het hem allemaal niet uit wie nu de meeste kijkcijfers scoort en wie niet.

“Ik weet niet eens of hij een serie krijgt. Of dat al doorgaat. Maar ik ga niet kijken. Ik ben totaal niet geïnteresseerd in zijn privéleven. Nee, sorry. Die tijd is voorbij”, zegt Gordon heel eerlijk.

Volgens Tina Nijkamp, kijkcijferspecialist, zal veel afhangen wie wanneer wordt uitgezonden. Als Gordon op maandagavond wordt geprogrammeerd, dan zou hij wek eens best kunnen scoren. Wordt hij op vrijdagavond geprogrammeerd, dan is de concurrentie groter.

Het nadeel aan Gerard zijn reeks is dan weer dat een aflevering anderhalf uur zal duren. Dat het zo lang duurt, dat zou dan ook weer in zijn nadeel kunnen spelen. Het wordt in elk geval spannend wie de strijd zal winnen.

6