Ex-vriendin van Glenn uit Big Brother komt met verrassende update

“Dat is totaal niet nodig”

https://www.instagram.com/p/CX4cQwloKuG/

Via de sociale media komt er heel wat kritiek op Glenn, de winnaar van Big Brother 2024. Aanleiding voor die kritiek is de relatiebreuk tussen Glenn en zijn vroegere vriendin Rebecca. Glenn krijgt bakken kritiek over zich heen, zo zou hij het huwelijksaanzoek misbruikt hebben om stemmen te ronselen, hij zou nu iets hebben met Karen en zelfs de naam van Ashley is al een aantal keer gevallen.

Voor sommigen is dit misschien lachwekkend, maar voor de betrokkenen is het dat niet altijd. Rebecca kroop ondertussen in de digitale pen om het voor Glenn op te nemen. “Bij deze wil ik toch graag iets ‘rechtzetten’…. Glenn krijgt momenteel enorm veel negatieve berichten te lezen, maar dat is totaal niet nodig”, meent Rebecca.

“Ik wil even benadrukken dat Glenn geen schuld treft, en dat de ‘roddels’ die online verschijnen totaal uit de lucht gegrepen zijn en niet kloppen”, gaat Rebecca verder.

“Bij deze wil ik jullie vragen ons wat rust te gunnen, zodat wij dit elk op onze eigen manier kunnen verwerken”, besluit Rebecca.

6