Victor Reinier opnieuw verliefd?

Het ziet ernaar uit van wel

Foto: William Rutten

Een tijdje geleden maakte acteur Victor Reinier een einde aan zijn relatie met Aimée Kiene. Maar de man lijkt ook al over zijn liefdesverdriet heen te zijn. Hij lijkt opnieuw gelukkig te zijn met de 35-jarige Sarah.

Sarah heeft een eigen kledingwinkel en de twee werden door Story al vaker samen gespot op een terras in Amsterdam. Maar de twee doken ook samen op in de buurt van Victors woning. En dat zijn redenen genoeg om er van uit te gaan dat Reinier opnieuw verliefd is.

Zelf wilde Victor liever niet reageren op een mogelijkse nieuwe liefde in zijn leven. “Wat jij in je privéleven doet gaat niemand wat aan. Grappig genoeg geldt dat ook voor mij. Ik zou het dus normaal, fatsoenlijk en vanzelfsprekend vinden als je afziet van verdere bemoeienissen met mijn privéleven.”

Ook Sarah wilde liever geen commentaar geven op een mogelijk relatie met de acteur. Of de twee ook al samenwonen, ook daar bestaat nog twijfel over.

Mogelijks wil Sarah daar liever niet te veel over kwijt omdat ze nog steeds staat ingeschreven op het adres waar ze woonde met haar ex-man Maxim. En ook Maxim zwijgt liever wanneer men vraagt naar de relatiestatus van hem en Sarah.

6