Heeft André Hazes geld nodig?

Hij heeft wel wat kosten gemaakt

Foto: Nieuws247

De voorbije jaren is er altijd wel wat te doen geweest rond André Hazes. Zo waren er zijn liefdesperikelen, zijn verslaving aan drank en drugs en de ruzies met zijn moeder en zus.

Waar ook veel te doen rond is geweest, is de verandering van muziekgenre dat hij nu brengt. Dat hij niet langer nummers maakt als ‘Leef’ heeft hem toch wat fans gekost.

Zo raakte zijn grote comebackconcert een jaar geleden moeilijk uitverkocht en werden de tickets aan dumpingprijzen verkocht. Nochtans kon André dat geld goed gebruiken.

De liefdesperikelen van de zanger hebben hem namelijk heel wat geld gekost. Eerst liet hij zijn vrouw Monique Westenberg zitten voor een andere vrouw en dus moest hij op zoek naar een andere woning.

En dan was er nog Sarah van Soelen met wie hij ging samenwonen in een luxeappartement in Rotterdam. Tot het tot een breuk kwam en André weer terugkwam bij Monique. Samenwonen doet het koppel niet, schrijft Tv Familie. Hazes zocht zichzelf een woning en kocht er eentje voor zo’n 850.000 euro.

6