Opgelet, Kitty zet je straks op de bon!

Of net niet?

Foto: Play4

Voor de ene persoon is een BOA een godsgeschenk, andere mensen ergeren zich enorm hard aan die mensen. Je bent maar beter bij die eerste groep, want er is er weer één meer: Kitty Mager uit Big Brother is benoemd tot BOA.

Twee jaar geleden begon Kitty aan een machinistenopleiding 2 jaar geleden, ze behaalde bijna alles, maar net op de eindmeet struikelde ze en viel die droom in duigen. Kitty is geen opgever, zij heeft al zoveel pech gehad in haar leven dat zij een stevige ruggengraat heeft en dus greep zij de volgende kans met beide handen. “Godzijdank is me de kans geboden de BOA-opleiding te doen. Dat was in het begin best ff slikken, want vond ik met de trein rijden zooooo leuk……”, geeft Kitty toe.

“Maar ik heb mijn schouder eronder gezet en ben de uitdaging aangegaan. Het was een pittige opleiding en het is mij gelukt. Vandaag officieel beëdigd als BOA!!….En wat vind ik ook dat nu leuk!!!…. Al eerder eens gezegd….altijd blijven doorvechten, geef nooit op!”, besluit Kitty.

En weet je wat leuk is? Onder andere Vera, Salar en Julio feliciteren Kitty met haar nieuwe job. En nu maar hopen dan de wereld weer een stukje leuker en veiliger zal worden dankzij de inzet van Kitty.

6