André Hazes: “lk had er niet zoveel zin meer in”

Hij was er klaar mee

Foto: Nieuws247

Zeven jaar lang had André Hazes een vast schrijversteam om hem heen, bestaande uit Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser. Maar in 2022 werden ze zonder goede reden aan de kant geschoven.

Behalve het stopzetten van de samenwerking, werd ook nog eens alle contact verbroken van Andrés kant en daar konden de drie mannen niet erg om lachen. Dat hij hen ook snel had vervangen door een ander team, dat kwam hard aan.

André ging een andere richting uit met muziek, maar dat was dan weer niet naar de smaak van zijn fans. Een nummer 1 hit leek verder weg dan ooit.

Helaas komt spijt ook altijd een beetje te laat, ook bij André. Hij baalt er nu toch een beetje van dat hij zijn team van toen aan de kant heeft gezet.

“Ik moet eerlijk toegeven dat ik twee jaar geleden zo geen zin meer had om liedjes als ‘Wie Kan Mij Vertellen’ te zingen. Ik was er helemaal klaar mee. Maar nu betrap ik mezelf erop dat ik het toch leuker vind dan ik stiekem had gehoopt. Het is gewoon weer gezellig, het werkt als een trein in de zalen. Ik heb er weel plezier in. Ik moet dus op mijn woorden terugkomen”, klonk het op Instagram en in Party.

6