Dave Roelvink is niet alleen zijn vrouw maar ook zijn kliniek kwijt

Eigen schuld?

Foto: NL Beeld

Het zijn geen prettige tijden voor Dave Roelvink. Een tijdje geleden raakte bekend dat hij en zijn vriendin Jazzlyn uit elkaar gingen en nu raakt hij ook nog eens zijn eigen kliniek kwijt.

Die kliniek richtte hij op samen met Najib Amhali tijdens zijn allereerste afkickperiode. Doordat Dave zelf is hervallen, heeft dat zakelijke gevolgen voor hem en de kliniek. Hij moet de kliniek op zakelijk gebied verlaten.

Dat Dave opnieuw zou hervallen, zag niemand aankomen. Volgens papa Dries Roelvink ging alles goed met zijn zoon en zeker sinds hij samen was met Jazzlyn en ze samen een zoontje hadden. Niet dus.

Het is niet de eerste keer dat Dave verslaafd raakt, want dat gebeurde een paar jaar geleden ook al. Toen startte hij met Najib Amhali een eigen afkickkliniek om zo de mensen te kunnen helpen. Ze sloten een partnerschap met een Zuid-Afrikaanse instelling.

De kliniek en zijn bestuurders wilden geen risico lopen en stelden enkele voorwaarden aan Dave en Najib, schrijft Weekend. Omdat de helft van de patiënten binnen het jaar terugvalt, werd daarmee rekening gehouden in de overeenkomst.

In de aandeelhoudersovereenkomst staat dat wanneer Najib of Dave een terugval zouden krijgen, ze het bedrijf dan moeten verlaten. En dat is exact wat er nu is gebeurd. Dave moet zijn aandelen verkopen en zal op zakelijk vlak niks meer te zeggen hebben over de kliniek.

6