Marco Borsato krijgt steun van bekende presentatrice

“Er is niets bewezen!”

Foto: VTM

Sinds de ophef rondom Marco Borsato is de zanger persona non grata geworden in de Nederlandse muziekwereld. Hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn tijd bij The Voice of Holland, waarna zijn volledige agenda in één dag werd leeggehaald. Borsato heeft al meer dan twee jaar niet opgetreden.

Toch zullen zijn liedjes binnenkort weer het podium vinden. Op de Utrechtse Jaarbeurs worden eind december vier theaterconcerten georganiseerd waarbij de muziek van Borsato centraal staat. De organisatie belooft zijn bekendste nummers de eer te geven die ze verdienen.

Presentatrice Tineke de Nooij geeft aan dat Marco zelf op het podium zou moeten staan om zijn liedjes te zingen. “Ik vind het schandalig dat zijn muziek al zo lang niet te horen is”, gaat ze van start in Story. “Het is zo hypocriet. Er is niets bewezen waarvan hij beticht wordt. Ik ben fan van Marco. Altijd al geweest, en dat blijf ik. Hij is zo’n ontzettend aardige jongen. Het gemis op deze concerten is de grote ster zelf”

6