Jill Goede: “Ik voel me zo stom”

Ja Jill, dat is écht wel een grote stommiteit!

Foto: Instagram

Missen is menselijk, dat is een feit, maar wat Jill Goede gedaan heeft is gewoon geldverspilling en dat door een onoplettendheid die makkelijk vermeden had kunnen worden. Enkele dagen geleden schreven we nog dat Jill en Leroy wel héél lang hadden gewacht om de geboortekaartjes van hun dochter te bestellen.

Wel, ze zijn er! Alleen durft Jill de kaartjes niet te versturen. “Familie en vrienden… het duurt nog langer tot jullie het geboortekaartje krijgen”, schrijft Jill op haar sociale media. Wat is er gebeurd, Jill?

Ruim drie weken geleden werden Jill Goede en Leroy de Rouw uit ‘Big Brother’ voor het eerst mama en papa, een bijzonder spannende gebeurtenis. Leroy had al een kindje uit een eerdere relatie, voor Jill was het de allereerste keer. Dochter Lio is ondertussen al een flinke meid geworden.

De vrienden en familieleden van Jill en Leroy hebben nog geen geboortekaartje gekregen, Jill stelde dat alsmaar uit en daar heeft zij nu wel spijt van.

Die kaartjes werden afgelopen week eindelijk besteld en het was de bedoeling dat die eerstdaags verstuurd zouden worden, maar Jill moet alles opnieuw doen.

“Ik wil dit met jullie delen. Als jullie ooit geboortekaartjes laten drukken, wil ik niet dat jullie dit vergeten. Ik heb een proefdruk genomen van het geboortekaartje, ik heb die 10.000 keer bekeken en ik dacht ‘dit is perfect'”, steekt Jill van wal.

“Vandaag komen alle kaartjes binnen en dacht ik ‘ik doe ze morgen op de post, want ik ben al 3 weken te laat’, ben ik de geboortedatum erop vergeten te zetten”, lacht Jill in een video.

“Ik voel me zo stom”, geeft Jill toe. “Ik heb het niet doorgehad. Leroy bekijkt het kaartje en vraagt mij of ik niets mis op het kaartje. Wat mis ik dan?”, vraagt Jill zich af.

“De geboortedatum. De mooiste dag uit mijn leven ben ik gewoon vergeten, die heb ik niet opgeschreven”, lacht Jill.

En dus werden er zaterdag nieuwe kaartjes besteld, een kostelijke grap want Jill moet nu natuurlijk opnieuw het drukwerk betalen. “Voor zwangere volgers die bezig zijn met het geboortekaartje, vergeet dit niet! Het scheelt je veel centen dan”, besluit Jill.

6