Nouchine en Nawel wonen niet langer onder één dak

Het afscheid valt zwaar

Foto: Play4

Meedoen aan ‘Big Brother’ levert misschien niet voor iedereen geld op, maar het levert de meeste kandidaten wel vrienden voor het leven op. Dat is zeker het geval bij Nouchine en Nawel, die we nog kennen uit het tweede seizoen.

Na het programma gingen de twee eventjes samenwonen, maar aan die leuke tijd komt nu jammer genoeg een einde. Nawel gaat namelijk verhuizen. En dat vindt Nouchine toch een beetje jammer.

“Dit is geen afscheidsbrief maar wel een brief voor bij het afscheid. Als ik u zeg dat jij het mooiste mensje bent dat ik ken, dan ben je het ook echt. Dankjewel om het voorbije jaar mij het leukste jaar ooit te bezorgen. Je was voor mij thuiskomen. Als ik thuiskom ben jij het eerste naar wie ik zoek. Als ik weer iets heb meegemaakt ben je de eerste die het weet. Wanneer ik goede raad nodig had was jij de eerste en enigste die me de beste en eerlijkste raad gaf. Je bent voor mij een veilige haven, een thuishaven”, schrijft Nouchine op Instagram als afscheidsbrief voor Nawel.

Het mag duidelijk zijn dat Nouchine ongelooflijk hard gaat missen en vooral de momenten die ze samen hadden. Lachporties, slaapwelpraatjes,… Nouchine gaat elk moment heel hard missen.

“Ik kan niet omschrijven wat je voor mij betekent en hoe intens hard ik je zal missen. Mijn lieve nana, de zus waar ik voor koos. Het gaat je goed, mis me, mis me.”

6