Dit zijn de drie genomineerden bij Big Brother

Wie gaat er zaterdag naar huis?

Foto: Play4

In het Big Brother-huis zijn donderdagmiddag de namen van de drie genomineerden officieel bekendgemaakt. Dat Vlamingen Sonja en Tom tijdens een spel genomineerd werden, dat was al bekend. Woensdagavond werd Danny bij Big Brother ontboden om daar nog één naam door te geven en die naam verscheen donderdag op het scherm in de woonkamer.

Dat Danny tactisch ging spelen, dat had hij al gezegd en hij koos ervoor om Ashley te nomineren. Ondanks de ‘aanvaring’ met Ariane woensdagavond in het huis, blijft zij buiten schot en daar zal zij zonder twijfel blij om zijn. Danny gaf meteen aan dat hij hoopt dat Ashley zaterdag zal mogen blijven.

Wie van de drie genomineerden mag blijven en wie in theorie naar huis moet, dat zien wij zaterdagavond in de eerste echte liveshow van ‘Big Brother’. Geeft Big Brother ook dit jaar diegene met het minst aantal stemmen de kans om nog minstens één week te blijven en zal zijn of haar exit omgezet worden in een automatische nominatie voor de week erna of niet? We weten het zaterdagavond tijdens de eerste liveshow.

6