Caroline van der Plas stuurt kat naar De Bevers Live

Foto: William Rutten/SBS6

Het moest een feest worden in Rotterdam en dat werd het ook, al was het wel zonder politica Caroline van der Plas. Zij zegde last-minute af voor het feestje dat John de Bever en Kees Stevens organiseerden.

“Vanavond zou ik boerenmedley zingen in Ahoy met De Bevers. De hele dag heeft gevoel aan me geknaagd of ik dat nu wel zou moeten doen. Vooral om dat het in Rotterdam zelf is. Zojuist heb ik besloten om het toch niet te doen. Voelt niet goed op zo’n korte afstand van de families.💔”, schreef Caroline van der Plas op Twitter.

Haar reactie is meer dan begrijpelijk, enkele dagen geleden nog werden er drie mensen doodgeschoten in Rotterdam, amper enkele minuten van Ahoy. Dat artiesten optreden, daar is begrip voor maar als een politica dat doet, dat zou rare gevolgen voor de carrière kunnen hebben.

De meeste mensen reageren positief op de beslissing van Caroline van der Plas. Sommigen vinden dan weer dat zij overdreven reageert en het leven gewoon verder gaat. Nou, dan toch niet voor de drie overleden slachtoffers in Rotterdam.

Anderen vonden dan weer dat van der Plas de kans had om voor meer verbinding te zorgen. Veel mensen, veel meningen. Zolang Caroline van der Plas zich goed voelt bij haar beslissing lijkt dat voor ons oké.

6