Big Brother-bewoners gaan grote ogen trekken

Er zijn grote tactische fouten gemaakt!

Foto: Play4

Met één exit, de komst van vier voor de huidige bewoners onbekende bewoners én de terugkeer van Basiri, gaat er de komende 24 uur een bommetje ontploffen.

De euforie zal groot zijn als de bewoners naast Basiri nieuwe gezichten te zien krijgen, maar hoelang zal die vreugde er zijn? Er komen namelijk  twee bewoners bij die wellicht nog een week lang thuis Big Brother hebben kunnen volgen en dus waardevolle informatie hebben. Maar dat is mogelijk nog niet het grootste probleem van de huidige bewoners.

Sommigen hebben met hun duo-partner al serieuze tactische gesprekken gehad en hebben dus in hun kaarten laten kijken. Wanneer de bewoners te horen krijgen dat iedereen een andere duo-partner krijgt, zal er mogelijk serieus gevloekt worden, want de ex-duo-partner kan belangrijke tactische informatie aan de nieuwe partner geven.
Voor het spel en dus ook voor de neutrale kijker is dit een fantastische wending. De kans is klein dat er op deze manier bondjes ontstaan en behouden kunnen blijven. Als Big Brother een tijdje lang elke week andere duo’s laat vormen, gaan we mogelijk nog vonken en vuur te zien krijgen. Nu komen de bewoners allemaal goed overeen, er is nog niet echt ruzie geweest. Maar wat als die er wel komt en twee mensen die elkaar niet kunnen uitstaan een week lang een duo moeten vormen en samen beslissingen moeten nemen?

Dikke pluim voor de ploeg van ‘Big Brother’ voor deze nieuwigheid. Nu nog meer uitdagende opdrachten en minder saaie donderdagen, vrijdagen en zaterdag op de livestream. Maar dat zal ijdele hoop zijn vrezen wij.

6