Big Brother-bewoners klagen en zagen over leefomstandigheden

Keken zij de vorige jaren wel naar Big Brother?

Foto: RTL5

Een ganse week hetzelfde eten voorgeschoteld krijgen is ééntonig, dat is zo. Maar zo ging het de vorige jaren ook. En toch klagen de bewoners steen en been over het eentonige eten. Waar is Kitty als je haar nodig hebt? Zij slaagde er destijds in om elke keer weer creatief te zijn in de keuken. En net die creativiteit ontbreekt. Pas zaterdagochtend kwamen de bewoners op het idee  om paprika in te vriezen om later te gebruiken en meer afwisseling te hebben.

Danny hoopt dat de bewoners op termijn een mixer krijgen zodat ze soep kunnen maken. Niet één iemand in het huis reageerde daarop. Je moét toch geen mixer hebben om soep te maken? Snij de groenten fijn en  maak gewoon soep. Zeker weten dat niet iedereen de soep door de mixer haalt. Soep met blokjes paprika kan ook smaken.

Maar goed, er werd de afgelopen dagen ook geklaagd over de koffers. Enkele bewoners hebben geen koffer en dus ook geen extra kledij en dragen kledij van anderen. De bewoners vinden één week zonder koffer meer dan voldoende. Hallo, hoe was dat in het verleden? Kitty heeft tijdens haar hele verblijf in het huis haar koffer niet gekregen en moest ook altijd hetzelfde dragen. Het zou dus wel eens kunnen dat Tom het nog wel enkele weken zonder koffer moet doen.

En wat te denken van Alice? Zij ging zaterdagavond al vroeg slapen terwijl het nieuwe thema nog bekendgemaakt moest worden.

 Je zou denken dat de bewoners in het verleden Big Brother (intensief) hebben gevolgd, toch zeker die mensen wiens grote droom het was om ooit aan Big Brother deel te nemen. Maar heel veel basiskennis over de gang van zaken ontbreekt bij de bewoners in het huis.

6