Willeke Alberti: “Ik wil daar niet meer over praten”

Dat ligt achter hen

Foto: Nieuws247

Willeke Alberti kan niet anders dan toegeven dat ze haar broer Tonny Alberti heel erg mist. Wanneer ze aan haar broer denkt, dan is er een iets wat meteen in haar opkomt.

“Waar ik vaak aan denk is dat hij zijn vak miste, waar hij heel goed in was. Hij had een evenementenbureau. Hij begon als producer bij Joop van den Ende. Hij ging met mij mee naar Vietnam voor Foster Parents, we waren daar met z’n tweeën. Overal was hij bij me, van jongs af aan”, begint Willeke in Weekend.

Willeke en Tonny hadden niet altijd veel geluk in de liefde. Maar ze sloegen zich er samen door. Zij scheidde in totaal drie keer en Tony twee keer.

“Maar over de scheidingen wil ik niet meer praten. Hij heeft uiteindelijk de allerliefste vrouw gevonden die zo goed voor hem heeft gezorgd, vandaar dat ik het belangrijk vindt dat we mijn nieuwe plaat in samenwerking met de Bevers aan hem opdragen.”

Op die manier plaatst Willeke haar broer ook eens in het zonnetje. “Er waren veel familieleden bij de presentatie van de single, zoals zijn zoon Dennis. Ik had alleen heel weinig tijd voor hem en dat vind ik dan heel jammer. Ik zie ze immers niet elke dag.”

6