Willeke Alberti: “Ik wilde het gewoon niet”

Ze bleef liever thuis

Foto: Nieuws247

Willeke Alberti heeft veel tegenslag gekend de voorbije maanden. Ze verloor twee dierbaren en heeft daar heel erg van afgezien. Gelukkig vond ze veel troost bij haar kleinkinderen en waren er ook mooie momenten.

Zo trouwde Davey, haar kleinzoon in Australië met zijn grote liefde. Hij is de zoon van Willekes overleden dochter Daniëlle.

“Hij heeft de liefste partner en hoe dat gegaan is, dat heeft Daniëlle helemaal voorspeld. Ik kon dat niet, ernaartoe gaan. Ik wilde het ook niet. Ik wilde gewoon thuis zijn, en bij de moeder van Johnny van’t Schip zijn. Maar dat zijn dingen waar ik liever niet te veel over praat”, klinkt het in Weekend.

Gelukkig heeft Alberti ook veel leuke dingen om over te praten. Zo staat ze op 10 maart in Ziggo Dome tijdens het Herinneringen Top 50 concert, samen met Johnny de Mol, haar zoon.

“Dat is voor Alzheimer Nederland, wat heel belangrijk is. Net als de Verwenzorg, voor de psychiatrie, de liefste mensen die allemaal met me meeleven. Dat is ongelofelijk, gewoon niet te beschrijven. Ik ben alleen maar dankbaar dat ik het allemaal mag doen.”

6