Tyron in Big Brother: “Ik ben klaar met Tom”

En hij is niet de enige.

Foto: RTL5

Tyron en Tom zullen nooit de beste vrienden worden in ‘Big Brother’.  Die twee praten niet meer sinds er tijdens een spel gestemd moest worden. Tyron hoopt dat Tom één van de genomineerden zal zijn, maar Doriana en Ronahi wijzen hem er tijdens een nachtelijk gesprek op dat de kijkers Tom niet naar huis zullen sturen.

“Hij laat al een hele week geen leuke kant van zich zien” merkt Tyron op. Tom loopt er steeds vaker met een boos gezicht rond, hij gedraagt zich zelfs als een klein kind als hij zijn zin niet krijgt. Dat werd afgelopen week nog maar eens duidelijk toen hij zijn zin niet kreeg bij ‘De wensput’. Tom wou absoluut coins voor iedereen, terwijl de rest het diner wou. “Toen was ik er ook klaar mee”, gaat Tyron verder.

Niet alleen Tyron stoort zich aan het gedrag van Tom, zowat iedereen in het huis is zijn gedrag beu. “Ik heb geen connectie met Tom”, zucht Ronahi. “Ik ga ervoor in het spel, met wie ik er ook in zit, maar voor mij is het einde verhaal op dat vlak. Ik hoop voor mezelf dat er snel een duo-wissel aankomt”, besluit Ronahi.

6